Van Jeanettes man hoeft seks niet meer

 

‘Ik heb daar iets op gevonden en daar ben ik een ander mens van geworden.’

 

 

 

‘De meeste verhalen die hiermee te maken hebben gaan over mannen die vaker willen dan hun vrouwen, maar bij ons is het precies andersom. Toen we jonger waren had mijn man soms wel zin, maar naarmate de jaren verstreken bleef er niets meer van zijn libido over. De laatste vijf, zes jaar hadden we nooit meer seks. Wel een knuffel en omhelzing, wel goede gesprekken en er altijd voor elkaar zijn, elkaar niet kwijt willen, maar nooit meer dat. 

 

 

Ik probeerde mezelf lange tijd voor te houden dat seks ook niet nodig was omdat onze band en wat wij delen zoveel meer waard is dan een goeie vrijpartij. Maar ik hield het niet vol. Wat ik mezelf te bieden heb komt nu eenmaal niet in de buurt van echte seks en daar blijk ik toch maar moeilijk zonder te kunnen. Tijdens een borrel op het werk flapte ik mijn hele verhaal er zonder aarzelen uit tegen een collega met wie ik altijd al een goeie band had. Toen hij me had aangehoord zei hij dat hij precies wist wat ik bedoel. Hij maakte hetzelfde door in zijn huwelijk. Alleen was hij in dit geval degene die droogstond.

 

 

We hadden geen woorden nodig om te doen wat ons te doen stond. Dat gebeurde heel plat in een kantoor op de bovenste verdieping. Onze seks was wild en bijna dierlijk. Een keer was niet genoeg en na twee keer was de honger nog steeds niet gestild. Toen we elkaar na die vrijdag weer zagen, begonnen we er ongeveer gelijktijdig over, dat we dit echt vaker moesten doen. Aan het einde van die dag gingen we samen wat drinken. We wilden het hier goed over hebben zodat er geen valse verwachtingen werden gewekt. Waar het op neerkwam is dat hij zijn vrouw net zomin wil verlaten als ik mijn man. Of we dit met onze partners wilden delen was aan ons. Zolang we het op kantoor en verder maar stilhielden.

 

 

Onze vrijpartijen vinden tegenwoordig plaats in een motelkamer die we voor een nacht huren en vaak niet langer dan een uur gebruiken. Soms een keer per maand, soms twee keer per week. Ik heb besloten om het niet aan mijn man te vertellen. Al vermoed ik dat hij iets in de gaten heeft dat hij stilzwijgend laat gaan omdat hij het me gunt. Ik ben een ander, rijker en meer gebalanceerd mens geworden sinds ik niet meer hoef te hunkeren naar seks en alleen maar een mailtje hoef te sturen aan mijn collega met de simpele tekst: ‘hoogste tijd’.’ 

 

 

Jeanettes naam is gefingeerd. Haar echte naam is bekend bij de redactie.

 

Moet jou ook iets van het hart en wil je dat (anoniem) met ons delen? Stuur dan een mail naar info@franska.nl onder vermelding van ‘Dit moet ik even kwijt’.

 

 

Door: Redactie Franska.nl

Afbeelding van Redactie Franska.nl