Vaderdag special: praktische en tegelijkertijd stijlvolle cadeautjes

 

Uiteindelijk weten we allemaal dat het helemaal niet gaat om het cadeau.

 

 

 

Vaderdag staat weer voor de deur en het lijkt elk jaar wel lastiger te worden om een goed cadeau te vinden voor papa. Cadeaus kopen voor mannen is en blijft lastig, bij vrouwen heb je gewoon veel meer keuze. Maar dat betekent natuurlijk niet dat papa geen mooi cadeau verdient op zijn speciale dag. Om je alvast een beetje op weg te helpen delen we in deze blog wat handige en stijlvolle cadeaus voor vaders.

 

Een skincare routine voor papa

Wil je een leuk en uniek cadeau aan je vader geven? Wat dacht je van een skincare routine? Niet alleen vrouwen moeten goed voor zichzelf zorgen, voor mannen is het net zo belangrijk om hun huid goed te verzorgen. Je ziet steeds meer mannen die wat meer aandacht besteden aan hun uiterlijk en waarom zou jouw papa daar niet aan mee doen. Nog leuker: organiseer een selfcare dag met je vader op Vaderdag voor wat quality time en geef hem dan zijn eigen skincare routine cadeau. Hou het simpel, want je wilt hem natuurlijk niet gelijk helemaal overweldigen met een routine van 15 stappen. Alle kleine beetjes helpen voor een gezonde en mooie huid!

 

Een nieuw geurtje voor de zomer

Met parfum zit je altijd goed. Als jouw papa fan is van functionele cadeaus dan is een nieuw geurtje de perfecte keuze voor vaderdag. Ga naar de parfumerie en laat je inspireren door de verschillende zomerse geuren en kies er eentje die past bij jouw vader. Schrijf er een lief kaartje bij en dan voelt jouw papa zich helemaal verwend op zijn speciale dag. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld 2 of 3 kleine parfums, dan kun je er een soort testpakket van maken. Dat is perfect als je vader op zoek is naar een nieuwe signature scent.

 

It’s the thought that counts

Uiteindelijk weten we allemaal dat het helemaal niet gaat om het cadeau, het gaat erom dat je je vader laat zien dat je hem waardeert en dat je hem op die dag eens lekker in de watten legt. En dat kun je doen met zo’n leuk cadeau. Maar je maakt het natuurlijk helemaal af met wat persoonlijke details. Organiseer een Vaderdag ontbijt of diner met het gezin en deel je favoriete herinneringen met je vader. Spendeer wat quality time met elkaar en dan kan de dag van je vader absoluut niet meer stuk, dat weten we zeker.

 

Door: Redactie Franska.nl

Afbeelding van Redactie Franska.nl