Uitjes

 

Een dagje langs het strand in Scheveningen, reisinspiratie opdoen in Groningen of auto’s bewonderen in Rosmalen? Het kan allemaal. Maak maar een plekje vrij in je agenda; dit zijn de leukste uitjes voor dit weekend.

 

 

NK Ice Carving in Scheveningen
Zaterdag 6 januari 
Tussen 09:00 en 16:00 uur strijden 20 professionele icecarvingteams van twee personen live op de boulevard van Scheveningen om de titel van ‘Nederlands Kampioen Icecarving 2017’. 
Kijk hier voor meer informatie

 

Going back to forget
Tent Rotterdam
Dit is de laatste week waarin de groepstentoonstelling ‘Going Back to Forget’ rondom de herinneringen en persoonlijke connecties met grote geschiedenissen te bezoeken is. Naast de tentoonstelling vinden er performances, workshops, video-experimenten en een theatervoorstelling plaats. 
Kijk hier voor meer informatie

 

Neuzelbeurs 
De Broodfabriek, Rijswijk
Dit is de grootste koopjesmarkt van je regio. Of je nou gaat om spullen te verkopen of juist te kopen, het is gegarandeerd een leuk dagje op stap. 
Kijk hier voor meer informatie

 

Reis&Co event
Zaterdag 6 en zondag 7 januari
Ben jij nodig toe aan inspiratie voor die zomervakantie waar je nú al over aan het wegzwijmelen bent? Kom dan naar het Reis&Co-event in het MartiniPlaza in Groningen.
Kijk hier voor meer informatie

 

Aircooled Winterfest 
Zaterdag 6 en zondag 7 januari
In het Autotron Rosmalen vindt dit weekend de 26e editie van het Aircooled Winterfest plaats. Dit jaar kun je weer genieten van de allermooiste Volkswagens, een onderdelenmarkt, specialistenworkshops en een show. Op zondag kun je zelfs je éigen Kever winnen. Dit willen jij (en je man) niet missen.
Kijk hier voor meer informatie

 

Spirituele beurs 
Zaterdag 6 en zondag 7 januari
In Houten vindt dit jaar de Paraview, paranormale beurs van Nederland, plaats. Met interessante lezingen, handlijnanalyses, workshops en energetische healing. Of verwen jezelf met de beste cadeaus, zoals edelstenen, cd’s, boeken of sieraden. 
Kijk hier voor meer informatie

 

Trademart
8 Januari Jaarbeurs Utrecht
Kom dit weekend naar de inkoop- en inspiratiemarkt voor retailers en winkeliers. Je komt in contact met verschillende leveranciers, ziet nieuwe collecties en blijft op de hoogte van de laatste trends. 
Kijk hier voor meer informatie

 

 

Door Danique van Leeuwenstijn