Tweede seizoen Tiger King binnenkort op Netflix

 

Eindelijk is het officieel: Tiger King komt terug. Nu was dat natuurlijk wel een beetje te verwachten, gezien het enorme succes van het eerste seizoen.

 

 

En ook omdat, na dat eerste seizoen, er nog veel te doen was rondom Joe Exotic. Zo vroeg hij president Trump persoonlijk om hem vrij te laten vanuit de gevangenis, met weinig succes. Momenteel zit hij vast in de Grady County Jail in Oklahoma, waar hij als het goed is de komende 22 jaar nog wel zit.

 

Dit tweede seizoen is trouwens weer anders dan het Tiger King-project dat ook in de pijplijn zit bij Netflix: een serie met Nicolas Cage in de hoofdrol. Hij zal Joe Exotic gaan spelen, maar verder is er weinig nieuws bekend over die aanstaande serie.

 

Nou vraag je je misschien af, hoe gaat dat tweede seizoen eruit zien als de persoon waar het om draait achter tralies zit? En volgens mij zit Carole Baskin ook niet echt te wachten op dat tweede seizoen, want die wilde liever met een eigen serie komen.

 

De kans is dus groot dat zij twee niet heel veel te zien zullen zijn, maar vooral John Reinke — die zich sowieso al eerder uitsprak over dat tweede seizoen. Wie dat ook alweer is? De dierenverzorger met één been. Hij zal samen met James Garretson (de enigszins louche zakenman) waarschijnlijk de hoofdrol spelen.

 

Opvallend is wel dat ineens op de site van Netflix stond dat dat tweede seizoen ‘coming soon’ was, maar dat is inmiddels verwijderd. Oeps, foutje? Waarschijnlijk wilde Netflix het nog niet bekend maken en heeft iemand onwijs op z’n kop gekregen. Maarre, nu we het toch allemaal weten, mogen we dan iets meer tipjes van de sluier krijgen?

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer