Try & test zelf:
shapen & highlighten!

 

 

Anita: Onder druk van mijn kids ben ik aan het shapen geslagen. En ik ben beduusd van wat er allemaal ‘geshaped’ kan worden! Je gezicht meer vorm geven snap ik nog wel, maar om nu ook een sixpack of een decolleté te shapen?

 

 

Het doel van shapen (contouring) is om je gelaatstrekken meer vorm te geven door te spelen met schaduw en licht. Bij highlighten (strobing) wordt de nadruk gelegd op de hogere gedeeltes in je gezicht door het licht dat erop schijnt te reflecteren.

 

De Ready4selfie Powder Palette bevat vier verschillende poeders, drie om te contouren en een om te stroben. De contouring powders bestaan uit een mix van lichte siliconen en zachte focuspoeders die een dun fluweelzacht laagje afgeven op de huid. De strobing powder is verrijkt met microparels die het licht laten weerkaatsen.

 

1 Highlighter, deze wordt gebruikt op plekken waar je gezicht het meeste licht vangt, dus op je jukbeenderen, je neus, je voorhoofd en het uitstekende puntje van je kin

 

2 Light Contour, deze licht getinte poeder wordt gebruikt voor de centrale gedeeltes van je gezicht, en om schaduwrijke gebieden, zoals onder de ogen, te corrigeren zonder de teint grauw te maken.

 

3 Medium Contour, om kleur in het gezicht aan te brengen en ideaal te blenden, zodat de donkere en lichte plekken mooi en ‘natuurlijk’ in elkaar over lopen.

 

4 Dark Contour, met behulp van de donkere poeder kan schaduw in het gezicht worden aangebracht.

 

Tip: Ben je iets ouder, pas dan op met highlighter, gebruik het subtiel en met mate. Highlighter legt de nadruk op je huid en bij te veel lijk je tien jaar ouder in plaats van tien jaar jonger. Ik gebruik highlighter alleen op mijn jukbeenderen.

 

ZELF PROBEREN?

Doe mee met onze winactie en maak kans op deze Contouring & Strobing Powder Palette van PUPA ter waarde van €26,95.

 

ZO MAAK JE KANS!

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set.

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs