Winkelen doe je in Rotterdam

 

Maartje: Nieuw jaar, nieuwe spullen. Kijk, daar is wat ons betreft geen speld tussen te krijgen. Aanrader om dat budget eens stuk te slaan? Rotterdam. Hard op weg om Amsterdam van zijn plek te stoten als winkelhoofdstad van het land. Waarheen? Naar de kakelverse Plek Store bijvoorbeeld.

 


 

Heb je nog wat geld over en brandt het geld in je zak? Kwestie van even buurten bij Plek Rotterdam, de nieuwste conceptstore in Rotterdam. Allemachtig, wat hebben ze daar veel moois om je geld aan uit te geven. Aan mooie pantalons van Anecdote, bijvoorbeeld. Zwierige rokjes van Bellerose. Sjawls van Femmes du Sud, gemaakt van superzacht mohair. En dan ook nog alle mogelijke beeldschone interieur-, kantoor- en keukentools, van kussens met precies de goeie print tot beauties van theedoeken en mooie opschrijfboekjes. Wil je nog even nadenken over je aankopen? Vlij dan neer in het koffiehoekje, waar je eventuele kleintjes trouwens even zoet kunt houden met een berg blokken. Kijk, dát is de winkelexperience waar we van houden.

 

Bart@Bartsboekje.nl is de bijnaam van Maartje Diepstraten, met dank aan vader Diepstraten. Haar lifestyle-blog staat bol van tips en adressen over Het Goede Leven. Maartje is getrouwd met Dirk en woont met mopshond Willem in Amsterdam. 

Homepage sfeerbeeld: woonguide.nl