Tompouce-fans opgelet: de tompouce-nagellak van HEMA wil je hebben

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Heel bijzondere nagellak van de HEMA

 

 

 

Laat alles uit je handen vallen en REN naar de HEMA. Daar scoor je nu namelijk een setje tompouce-nagellak. Make-up in de kleuren van ons favoriete gebakje allertijden? Yes please. 

 

 

HEMA snapt wel vaker waar wij tompouce-fans naar op zoek zijn. Zo maakten ze ons laatst al helemaal happy met tompouce-shirts en -sokken (speciaal voor Koningsdag) en schuursponsjes in de vorm van een tompouce. Nu staat het driedelig setje tompouce-nagellak hoog op onze HEMA wishlist. Dit moeten we hebben.

 

TOMPOUCE OP JE NAGELS

Het setje bestaat uit 3 stuks nagellak. Elk nagellakje heeft de kleur van een deel van de roze tompouce. Er zit dus een lichtroze kleur in (het glazuur), een lichte crèmekleur (de room) en een lichtbruine kleur (het bladerdeeg). De long lasting nagellakjes blijven lekker lang op je nagels zitten. Check de video hieronder. Dit ziet er toch fantastisch uit?!

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

 

VERKRIJGBAAR MET JE HEMA-PAS
Voor je naar de HEMA sprint: de nagellak is alleen verkrijgbaar met je HEMA-pas. Als daar 100 punten op staan en je neemt de nagellak-voucher mee, kun je ‘m bij een HEMA bij jou in de buurt afhalen. Alléén in de winkel – online is-ie niet te bestellen. De gratis limited edition tompouce-nagellak is op te halen tot en met zondag 30 juli 2023 en zolang de voorraad strekt. HEMA-pashouders, wacht dus niet te lang

 

 

Beeld: Hema.nl Instagram: @hemanederland

Door: Redactie FavorFlav