Vandaag eten we: Sel Magique 

 

Ik weet niet hoe het met jou gaat, maar ik voel me alsof ik twee weken aan een stuk dubbele porties genuttigd heb. 

 

Bij de lunch at ik gister een berg met crackers en boterhammen waar menig man van twee meter hoog en breed bewondering voor zou hebben. Het mag allemaal net even wat minder, maar het mag vooral niet minder lekker. Zelf duik ik dan altijd in mijn kruidenvoorraad, want prima dat we komkommer eten maar dat moet dan wel met een snufje van iets. Nou, sinds Sel Magique neergestreken is in ons land doe ik alleen nog maar aan blends. De classic bijvoorbeeld met Provençaalse kruiden of de spicy of toch de salt and pepper. Dit zout is het neusje van de zalm. Handgeschept, tot in de finesse uitgebalanceerd, zout waar je van houdt. En je mag nu preken over dat het heus wat minder mag met dat zout, maar het mooie is: dat kan dus ook met Sel Magique. Je hebt minder nodig omdat het beter van smaak is. Heb ik nog niet eens iets gezegd over de looks, want de verpakking is zo goodlooking dat ik het liefst de rest van mijn leven brood, boter en snufjes zout wil eten. 

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans