Even over de vrouw met de grootste lippen ter wereld

 

Picture this! Hij staat heel dicht bij haar en fluistert in haar oor de volgende romantische woorden: ‘Oh baby, let me touch your lips gently. And then let me kiss you for the very last time.’ 

 

Zij kreunt nog zachtjes, en dan loopt hij honderd meter achteruit. 

 

Hij start vervolgens zijn Hummer (met grillbumper) en geeft gas. En ja hoor… ze voelt het. Vol op d’r lippen! Hmm, lekker hoor. 

 

Wat is hier aan de hand? Ik las vanmorgen een artikel over Andrea Emilova Ivanova, en mijn fantasie ging meteen weer met me aan de haal. Ik zie zo’n scène dan ook onmiddellijk voor me. En Andrea is u allen waarschijnlijk volslagen onbekend, maar daar heeft zij het volgende op gevonden. Ze heeft mondjesmaat haar lippen laten toenemen en is nu waarschijnlijk de eigenaar van de allergrootste mond ter wereld. En daarmee kom je dus in het nieuws. 

 

Ik weet eigenlijk niet of je dat moet willen, maar deze dame was waarschijnlijk toch al niet op haar mondje gevallen. Ze zocht hoogstwaarschijnlijk al langer naar aandacht en manieren om op te vallen, en je lippen dan stijf op elkaar houden, dat werkt niet. Dat weten we inmiddels allemaal wel. Dus moest ze op zoek naar iets anders om zich mee te onderscheiden en stap één was al snel gezet. Ze liet zichzelf gewoon mooier maken dan anderen, bedacht ze. En stap twee tot en met tachtig vielen daarna best mee, want de pijn van die prikken was best wel te dragen. Jezelf onderscheiden vraagt nou eenmaal inzet, dat wist Andrea ook wel. En het is best goed gelukt! Toch? Ze is wel heel anders dan andere mensen geworden. 

 

Maar toch… mijn bek valt hiervan open. 

 

‘Hou je grote mond eens’, heeft haar moeder ongetwijfeld vroeger eens naar haar geroepen. En dat nam ze toen misschien iets te letterlijk. Maar wat mij betreft mag ze hem inderdaad houden, want ik hoef hem niet. 

 

Toch vindt ze zelf haar lippen nu leuker, zegt ze. ‘Ik ben nu stukken mooier, en dit is nu eenmaal mode in Bulgarije’, verduidelijkt ze haar opgeblazen lippen… eh… mening… vanuit de St. Kliment Ohridski Universiteit in Sofia. 

 

De universiteit? denk ik dan. Wat zou ze daar studeren? Door welk vak heeft ze het idee gekregen dat ze haar lippen moest zien als een fysieke beperking? Want zo noemde ze haar oorspronkelijk dunnere lippen. 

 

En welke gek heeft haar naar de mond gepraat, zodat ze dit is gaan doen? Of stond iedereen na de eerste vulsessie al met zijn mond vol tanden, en heeft dat haar op het idee gebracht dat ze goed bezig was? 

 

Je weet het niet, hè. Maar je komt er wel mee in het nieuws tegenwoordig. En daar ging het om. 

 

Gefeliciteerd Andrea! Je hebt waarschijnlijk de grootste mond ter wereld. Maar of je daar nou blij mee moet zijn? 

 

En verder ben je gelukkig wel honderd procent jezelf, zeg je nog. Maar mag ik ook dáár aan twijfelen? 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??☺️?? #lips #bg #barbie #бг #барби

Een bericht gedeeld door Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) op

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#bg #barbie #lips #cool #schön #бг #барби????

Een bericht gedeeld door Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) op

Door: Tineke

Tineke is schrijfster van de boeken “Toch?” en “Stof Genoeg” en ze blogt ook zo nu en dan. Ze woont op het platteland met één (leuke) man, twee (lieve) kinderen, drie (onbespeelde) muziekinstrumenten, vier (wisselende) mantelzorgprojecten, een (bijna) vijfde boek, haar zesde (luie) kat, en (dus) ongeveer zeven muizen.

Afbeelding van Tineke