The Light We Carry met Oprah Winfrey en Michelle Obama

 

Zet 25 april maar alvast in je agenda, want dan staat er een hele bijzondere special online op Netflix: die van Oprah Winfrey en Michelle Obama.

 

 

 

Oftewel twee gigantische powervrouwen met elkaar in gesprek, over de bestseller van Michelle Obama genaamd ‘The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times’.

 

In dit boek schrijft de voormalige FLOTUS over haar leven. Niets blijft onbesproken: haar jeugd, haar ervaringen en herinneringen aan het Witte Huis en natuurlijk over haar liefde, Barack Obama.

 

Dat an sich is natuurlijk al heel interessant, maar Michelle Obama deelt ook waardevolle inzichten. Wát een wijze en intelligente vrouw is dit toch. Zo heeft ze het in haar boek over hoe ze haar zelfvertrouwen heeft gekregen, hoe zij met haar angsten omgaat en met ouder worden. Ik zou het geen zelfhulp boek noemen, maar je kan hier zéker mooie adviezen uit halen waar je veel aan hebt.

 

En dat zal bij dit gesprek met Oprah Winfrey niet anders zijn. Veel onderwerpen komen aan bod, van liefde tot aan de menopauze, en natuurlijk ook actuele maatschappelijke kwesties.

 

Check de trailer hieronder maar; dit wordt volgens mij een hele mooie Netflix-special.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer