The Great british bake off komt naar netflix

 

Het is zo heerlijk kneuterig, programma’s als Heel Holland Bakt. Nog hilarischer is dat iedereen het stiekem toch wel leuk vindt.

 

 

Elke week is het een pittig kijkcijferkanon en het zijn echt niet alleen maar de oudjes die ernaar zitten te kijken. Zelf vind ik het ook heel vermakelijk, al krijg ik er gelijk ontzettende honger van. Of nou ja, gewoon zin in mierzoete dingen. Geef. Mij. ALLE. TAARTEN.

 

Als je een beetje bekend bent met Heel Holland Bakt, weet je dat de voorloper daarvan The Great British Bake Off is. En als je die voorloper ooit hebt gezien… Nou ja, dan weet je dat die dus oprecht nog leuker is dan onze versie. En mocht je ‘m nou nog nooit hebben gezien, dan heb ik goed nieuws voor je. Ik heb sowieso wel goed nieuws voor je, trouwens.

 

Want vanwege de feestdagen komt de Britse versie naar Netflix toe. Iets specifieker gezegd: de specials ervan komen naar Netflix toe. Als allereerste seizoen 3, dat volledig om kerstmis draait. Dat is – as you probably know – nogal een dingetje, daar in Engeland. The Great Christmas/Festive Bake Off heet-ie officieel, maar vanwege rechten moest Netflix daar iets aan veranderen. Lekker verwarrend weer allemaal, maar we gaan ‘m kunnen vinden onder The Great British Baking Show.

 

Als allereerst wordt seizoen 3 toegevoegd, om het allemaal nog iets verwarrender te maken. Maar goed, je hoort mij niet klagen: dit wordt gewoon lekker smullen (figuurlijk dan, want ik ben echt een ramp in taarten bakken) voor de tv. 4 december staat-ie online en er volgen nog meer seizoenen. YAY.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer