Doe inspiratie op voor thuis

 

Tamara: Ik mocht gisteren al een kijkje nemen op deze te gekke plek in Laren: Salon Residence. Misschien ken je het wel van het tijdschrift Residence, ze hebben sinds een paar jaar een jaarlijks evenement waar je alles vindt op het gebied van interieur, kunst, reizen en lifestyle.

 

Het is niet voor iedereen weggelegd wat je hier ziet, maar wat ís het mooi. Ik ga elk jaar even kijken om te zien wat ze nu weer in petto hebben voor ons. De mooiste kleuren, stoffen en behangen je vind ze hier. Dit jaar is kleur oververtegenwoordigd en dat werd tijd!

 

 

 

 

Wat ik al zei: wat je hier ziet is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het elk jaar weer de kunst om de inspiratie te vertalen naar mijn eigen budget. Ik ben alvast begonnen!

 

Kussen met bloemenpatroon €19,99

 

Vogelschaal €35 

Oranje vaas €9,50 

 

Behang met blad €13,60 per rol 

 

 

Wil je je ook laten inspireren? Je kunt nog tot 1 oktober gaan kijken bij Museum Singer in Laren. De kaartjes koop je hier  

 

 Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter