Supersandwich

 

 

Dit heb je nodig

voor 1 sandwich

 

  • 1 runderfilet
  • 2 sneetjes brood
  • Klein handje rucola
  • Klein handje koolsla
  • 2 el olijfolie
  • Mayonaise
  • 2 el tomatenchutney
  • Zout en peper

 

Zo maak je het

Leg de runderfilet op je aanrecht en leg een folie eroverheen. Sla met een pan plat tot 3-4 mm dikte (er bestaan hier ook officiële apparaten voor, maar een pan is net zo makkelijk). Bestrooi met wat olijfolie, zout en peper en bak in 5 minuten op hoog vuur aan beide kanten gaar. Laat dan 5 minuten rusten. Terwijl de filet rust, leg je de sneetjes brood in de pan en bak je ze tot ze goudbruin worden. Als het brood klaar is leg je het op je bord. Mix nu de koolsla met een grote klodder mayonaise (aan lijnen doen we niet bij Franska.nl). Beleg het brood met de rucola, koolsla, runderfilet en lekker veel tomatenchutney.

 

PS: Heb je brood over? Daar kan je dit mee doen.

 

Eet smakelijk!