Stevige billen zijn gezond en zo train je ze!

 

Doe jij het weleens, je billen trainen? Ik geef je vijf makkelijke oefeningen die je gewoon thuis kunt doen.

 

Stevige billen zijn in de mode, voor mij genoeg reden om wat meer bilspieroefeningen te doen. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat vrouwen met vollere billen gezonder zijn? Als je wat ouder bent wordt alles wat slapper, en het lijkt wel of mijn billen extra slap zijn, al geef ik toe dat ik nooit dikke billen gehad heb.

 

Ik geef je vijf supermakkelijke oefeningen die je gewoon thuis kunt doen. Belangrijk bij alle oefeningen is je rug recht houden en je buikspieren aanspannen. De oefeningen zijn makkelijk maar als je ze wat langer doet dan voel je je billen branden. Begin met 1 minuut per oefening per been/bil en bouw langzaam op. Je traint vanzelf ook je bovenbenen mee.

 

Kijk snel!

 

Door: Anita Willemars

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Anita Willemars