Deze sterrenbeelden hebben de grootste kans om te gaan scheiden

 

Samen zijn, tot de dood jullie scheidt? Het klinkt allemaal zo romantisch, maar het is niet voor iedereen weggelegd.

 

 

 

En je zou kunnen denken dat het kan dat je uiteindelijk gewoon niet zo goed bij elkaar past… Maar het kan ook in de sterren geschreven staan. Serieus: volgens onderzoek hebben bepaalde sterrenbeelden meer kans om te gaan scheiden dan andere sterrenbeelden.

 

Ben jij een Weegschaal? Dan hoef je je geen zorgen te maken: de Weegschaal heeft van alle sterrenbeelden juist de minste kans om het huwelijk te zien eindigen in een scheiding. Lucky you. Dit kan komen doordat Weegschalen heel gebalanceerd zijn, waardoor ze niet snel heel heftige ruzies zullen krijgen, en vervolgens dingen zeggen die ze niet menen.

 

Maar ben jij Vissen of Tweelingen? Ai… Dat is jammer. Deze twee sterrenbeelden lopen namelijk de grootste kans om te gaan scheiden. En dat scheelt behoorlijk: de kans dat hun huwelijk eindigt in een scheiding is vijftien procent groter dan bij elk ander sterrenbeeld. Niet al te beste percentages.

 

Natuurlijk is het zo dat het ook aan je partner kan liggen; sommige sterrenbeelden matchen gewoon écht niet met elkaar. Zoals een Leeuw met een Tweelingen bijvoorbeeld: de kans dat zij de scheidingspapieren moeten tekenen is 50 procent. Whuut.

 

Ben je op zoek naar een man waarmee je de rest van je leven samen blijft? Ga dan op zoek naar een Maagd, want die mannen hebben het record van minste huwelijken die klappen. Grote kans dat als hij ‘ja, ik wil’ tegen jou zegt, dat de enige keer is. Maar als je op zoek bent naar een vrouw, dan kun je beter een Schorpioen uitzoeken. Vrouwelijke schorpioenen spreken gemiddeld gezien het minst vaak hun ja-woord uit.

 

Hoog tijd dus om even met je partner te gaan zitten over jullie sterrenbeelden… Tenzij jullie Kreeft en Ram zijn, dan hoef je je nergens zorgen over te maken: volgens onderzoek heeft jullie huwelijk dan een slagingskans van 90 procent.