Sterrenbeelden die het liefst alleen zijn

vrouw bank alleen gelukkig

 

Alleen zijn vond ik als klein meisje al fantastisch. Het liefst rommelde ik urenlang in m’n uppie met poppen en Barbies.

 

 

Afspreken met vriendjes of vriendinnetjes vond ik best gezellig, maar in mijn eentje kon ik mij minstens zo goed vermaken. Tegenwoordig ervaar ik dat nog steeds zo; ik hou echt van alleen zijn en verveel me eigenlijk zelden. In mijn eentje voel ik me rustig en op m’n gemak. Natuurlijk hou ik af en toe ook wel van sociale activiteiten, maar het allerliefst lig ik thuis op de bank of ben ik een taart aan het bakken. Dat mijn sterrenbeeld in het rijtje van ‘sterrenbeelden die graag alleen zijn’ staat, verbaast me dan ook helemaal niets.

 

Ben jij ook een absolute einzelgänger? Wie weet staat het wel in de sterren geschreven:

 

Maagd
Van alle sterrenbeelden geniet de Maagd er misschien wel het meeste van om tijd alleen te spenderen. Zowel in privékringen als op de werkvloer is dit sterrenbeeld erg op zichzelf. Dat komt omdat de Maagd altijd druk in het hoofd is en zeer perfectionistisch, waardoor hij/zij liever niet wordt afgeleid door anderen. Op zijn tijd houdt de Maagd er zeker wel van om in de lampen te hangen, maar vervolgens moet die sociale batterij wel weer opgeladen worden. Dat laatste kan overigens wel een dag of zes duren.

 

Kreeft
De Kreeft is een overgevoelig, liefdevol en kwetsbaar wezen, dat snel de neiging heeft om emoties van anderen over te nemen. Door al deze opgenomen indrukken moet de Kreeft regelmatig bijkomen en dat doet hij/zij het beste alleen. 

 

Stier
Stieren vinden het niet fijn als anderen zich bemoeien met hun leven. Zij lossen hun problemen daarentegen liever zelf op en hebben er moeite mee om andere mensen te vertrouwen. Daarom bouwen ze graag eerst een hechte band op met iemand en zijn ze tot die tijd liever alleen. Niets mis mee hoor, Stier.

 

Schorpioen
De Schorpioen is erg gesteld op zijn/haar privacy en zal dan ook niet zo snel persoonlijke informatie met anderen delen. Dit sterrenbeeld hecht veel waarde aan rust en vindt het belangrijk dat vrienden hem/haar die ruimte ook geven. Ga je over bepaalde emotionele grenzen heen van de Schorpioen? Dan kan hij/zij nog wel eens fel uit de hoek komen.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com