Zoek de verschillen

 

Mie-lan: ‘Normaal gesproken zou ik dit nooit doen. Maar ik was wel klaar voor een uitdaging. Ook omdat ik het haar altijd simpel opsteek. Ik vind het leuk om eens een andere mening te horen over wat er allemaal kan met m’n haar. Wat ik zou willen? Dat het lang gelaten wordt en niet een te extreme verandering. Ik wil graag mooi en vrouwelijk haar.’

 

f19_rob-peetoom_mie-lan_ap1

 

f19_rob-peetoom_mie-lan_ap2

 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dat een foto en je gegevens toe naar robpeetoom@franska.nl, wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

Dit deed Rob Peetoom
Om het haar van Mie-Lan zo vol mogelijk te laten lijken, houden we de basislijn zo vol mogelijk. Er zullen wel wat lagen worden gemaakt, zodat het voller oogt. In de lengtelijnen rondom het gezicht halen we niet te veel dikte weg. En voor een vrouwelijke look zorgen we ervoor dat haar jukbeenderen meer uitkomen.

 

De kleur is van Mie-Lans haar is een beetje flets geworden. Die geven we meer diepte door de aanzet wat donkerder te maken en het kleurverschil wat er nu al in zit te behouden. Maar de kleur wordt wel wat rijker en warmer. Hierdoor krijgt het in zijn geheel een vollere uitstraling.

 

Hoe?
Dit product is voor het haar van Mie-lan gebruikt: Kérastase VIP volume in powder. Dit geeft het haar mooi volume. En het is te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

f19_rob-peetoom_kerastasevolumeinpowder_ap3

 

 

De make-up

Er is gekozen voor een lavendelkleur op Mie-lans ogen zodat haar huidskleur er dan mooi zacht en frisser uitziet. Ook complementeert deze lavendelkleur het groene in haar bruine ogen waardoor het groene nog mooier naar voren komt.

 

En het resultaat?

Mie-lan: ‘Ik ben ontzettend blij, het is heel anders dat dat ik zelf zou uitkiezen of had verwacht. Ik vind het mooier en beter bij mijn gezicht en huidskleur passen: levendiger!’

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Donovan König, Make-up: Sarah Bruijnzeel, Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas