Zoek de verschillen

 

Pascale ‘Ik wil weleens de kijk van iemand anders horen over mijn haar, want ik ga al een lange tijd naar dezelfde kapster. Zelf kan ik alleen niet zo goed bedenken wat ik er mee zou kunnen doen. Liever niet te kort. Wel zou ik graag willen dat het lijkt alsof mijn hoofd wat voller lijkt qua vorm. Verder laat ik me helemaal verrassen en geef ik me over aan de kunsten van Rob Peetoom.’

f18_rob-peetoom_pascale_redken_ap1

 

f18_rob-peetoom_pascale_redken_ap2

Dit deed Rob Peetoom

De basislengte wordt wel een stukje korter geknipt omdat Pascales gezichtsvorm ovaal is maar wel wat langer. Om breedte te creëren wordt de voorkant een stuk korter, waardoor Pascales gezicht wat minder lang en smal zal lijken.

Haar haarkleur bevat van zichzelf al veel warmte, daarom brengen we er een minder warme kleur in. Zo past het mooier bij haar huidskleur. De aanzet wordt een diepere kleur en naar de punten toe wordt het weer lichter.

 

Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Pascale zijn gebruikt:

f18_rob-peetoom_-kerastase_redken_ap3

Kérastase Nutritive oleo-relax, dit product is hitte beschermend en zorgt voor extra glans. Kérastase Discipline Keratine Thermique, dit product zorgt ervoor dat dik zwaar haar dat krult wat glad wordt gepolijst. Tot slot hebben we de Redken Diamond Oil high shine airy spray gebruikt, dit is een glanspray die het haar niet verzwaart.

Al deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom

 

De make-up

Pascale is iemand die in de zomer mooi en snel bruin kan worden, maar hierdoor kan ze er in de koudere maanden wat grauwer uitzien. De kleur is een beetje uit haar gezicht verdwenen en dat brengen we terug met een mooie peachy blush (Ellis Faas S301). Hierdoor krijgt ze weer een mooie warme gloed. Door het aanzetten van de wenkbrauwen wordt haar gezicht ook sprekender.

 

En het resultaat?

Pascale: ‘Ik ben echt superblij met het resultaat. De kleur is prachtig mooi en het geeft me meteen een heel andere uitstraling. Ook hebben ze me laten zien hoe ik op een gemakkelijke manier mijn look kan veranderen. Had niet verwacht dat ik er zo door verrast zou zijn.’

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Donovan König, Make-up: Sarah Bruijnzeel, fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas