Zoek de verschillen

 

Marja: ‘ Ik zou graag een coupe en een kleur willen die iets meer bij mijn leeftijd passen.’

 

f16_rob-peetoom_marja_uap1

 

f16_rob-peetoom_marja_ap2

 

Dit deed Rob Peetoom

Om een mooie vrouwelijke look te creëren is ervoor gekozen om een groot stuk van de lengte af te halen. Dit is met het mes gedaan, waardoor de structuur behouden blijft.

 

Marja’s warmblonde kleur is een stuk frisser gemaakt. Dit is gedaan door het haar met highlights en een balayage geheel asblond te maken. Dat past veel zachter bij haar gezicht. Het geheel past nu perfect bij Marja’s leeftijd en bij haar als persoon.

 

Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Marja zijn gebruikt:

 

f16_rob-peetoom_marja_ap3

 

Allereerst hebben we REDKEN Ciment Thermique gebruikt, dit is een thermo-actieve herstellende verzorging voor verzwakt haar. Vervolgens REDKEN Kerastase Couture Styling Lift Vertage, een gel die supereffectief is om volume te creëren en die beschermt tegen hitte. En tot slot REDKEN Forme Fatale, wat ervoor zorgt dat het haar langdurig in model blijft zitten, echt ideaal voor fijn haar.

 

En het resultaat?

Marja: ‘Ik ben ontzettend blij, wat ik graag wilde is echt gelukt. Het is niet direct grijs en daar ben ik blij mee’

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Phoebe de Winter, met dank aan: Rob Peetoom Zuidas