Zoek de verschillen

 

Als je het over een grote verandering hebt, dan is dit het wel!

 

Ester: ‘Ik wilde graag écht iets nieuws en liever iets stoerder.’

f15_rob-peetoom_esther-ap1

 
f15_rob-peetoom_esther-ap4

 
Dit deed Rob Peetoom

Bij Esther is gekozen voor een grote verandering, van zowel de coupe als de kleur. Er is een flink stuk van de lengte afgehaald en ook heeft zij een pony gekregen.

Voor haar gezichtsvorm is de pony mooi, omdat haar voorhoofd in verhouding iets langer is. Maar om haar gezichtsvorm niet té breed te maken is de lengte langs haar gezicht iets langer gelaten. De stijl van de coupe is stoer, jong en fris. Door de botte uiteinden van het haar en de rechte strakke pony wordt dit geaccentueerd. De coupe is geïnspireerd door de late sixties, maar vertaald naar het heden.

De kleur is met highlights opgefrist waardoor de donkere aanzet een stuk zachter gemaakt is, maar toch diepte behoud. Het haar was warm van kleur, maar is door de zilvershampoo van Redken cooler gemaakt. Deze askleur door het gehele haar maakt het helemaal af.

 
Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Esther zijn gebruikt:

f15_rob-peetoom_esther-ap5

REDKEN Fabricate, deze geeft direct  direct body en een textuurboost voor fijn haar en REDKEN One United verzorgt, voedt en verbetert het haar. Deze elixer maakt het haar glad, ontwart, versterkt en vermindert droog haar.

 
En het resultaat?

Esther: ‘Ik ben ontzettend blij, ik had nooit verwacht dat zo’n kleine verandering zo’n groots effect zou kunnen hebben.’

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Haarstylist: Rob Peetoom, met dank aan: Rob Peetoom Zuidas