Zoek de verschillen

 

Van een bob die je een paar jaar geleden veel zag, naar een coupe anno 2017.

 

f12_rob-peetoom_karin_voor

Dit deed Rob Peetoom

Ondanks dat de boblijn van Karin haar al goed stond, is er qua vorm wel verandering in aangebracht. De strakke bob met een lijn diagonaal naar voren is namelijk een beetje geweest. Daarom is ervoor gekozen om de lijn veel rechter te maken bij de kaak. En dat geeft een stoer en fris effect. Ook zijn er meer lagen aangebracht waardoor er een veel losser effect ontstaat. Zo is er een jong en stoer gevoel gecreëerd.
Karin stond open stond voor wat nieuws en iets van nu. En daarmee is ook haar haarkleur veranderd. Van blond naar een roze toon; ook dat geeft een veel frisser uiterlijk. Het is best een grote verandering, maar echt anno nu: rozeblond zie je nu veel. En het staat Karin heel goed!

 

Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Karin zijn gebruikt:

 

f12_rob-peetoom_karin_redkin-outshine-01

 

REDKEN Outshine: een lichtgewicht stylingproduct met crèmeformule met shea butter voor een gladde finish. Ook hebben we REDKEN Guts 10 gebruikt. Dit geef het haar een boost en volume. Allemaal te koop bij Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Karin: ‘Als ik in de spiegel kijk, zie ik echt een coupe die helemaal van nu is, daar ben ik blij mee.’

 

f12_rob-peetoom_karin_na

 

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Haarstylist: Raisa Oosterhof, met dank aan: Rob Peetoom Zuidas