Zoek de verschillen

 

Jacqueline: ‘Ik heb best al een tijd hetzelfde kapsel en ik ben klaar voor iets anders. Ik zou het graag wat vlotter en sportiever willen. En ik ben heel benieuwd of er nog wat anders van mijn haar kan worden gemaakt, omdat het kort is.’

 

f19_rob-peetoom_kerastasevolumeinpowder_ap1

 

f19_rob-peetoom_kerastasevolumeinpowder_ap2

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dat een foto en je gegevens toe naar robpeetoom@franska.nl, wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

Dit deed Rob Peetoom

Er zal niet veel van de lengte worden afgehaald, wel kunnen we de vorm veranderen. De lagen zullen verhoogd worden en het breedste punt zal bij haar slapen komen, dit zal ervoor zorgen dat haar ogen een sprekender blik krijgen. Ook is de lengte belangrijk. We zorgen ervoor dat, als je haar recht aankijkt, er nog haar te zien is bij haar hals.

 

Haar huid bevat veel warmte terwijl haar ogen juist iets fris uitstralen. Die elementen willen we in haar haar terugbrengen, We voegen nu de wat frissere kleur toe want de warmte had ze al in haar haar. Dit zorgt voor een mooi contrast.

 

Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Jacqueline zijn gebruikt:

 

 

f19_rob-peetoom_kerastasevolumeinpowder_ap3

De Iron Shape 11 van Redken, dit product beschermt je haar tegen hitte en zorgt voor extra textuur in het haar. Daarnaast de wax Blast wind blown 05, ook van Redken, geeft textuur en een beetje een verwaaid effect.

Al deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom

 

De make-up

De kleuren die zijn gebruikt passen mooi bij de huid van Jacqueline en haar kleding. Er is gebruikgemaakt van warme en kopertinten die mooi bij haar haar, huid en ogen staan. Haar lippen zijn naturel gebleven, om zo het haar en haar ogen nog meer te laten spreken.

 

En het resultaat?

Jacqueline: ‘Ik ben er erg tevreden mee, vooral over de mooie kleur. Ik zie ook dat mijn haar meer volume heeft gekregen waardoor het er vlotter en speelser uitziet. Ook kan ik gemakkelijk deze coupe namaken. Het ziet er gewoon goed uit.’

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Phoebe de Winter. Make-up: Sarah Bruijnzeel. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas