Aloha­bowl met granola

 

Het is helemaal hét: eten uit een bowl. Maar wij zeggen natuurlijk gewoon een kom. We deelden laatst nog dit heerlijke dessert, ook in een kom. Heerlijk en wat zoet, en een goede afsluiter van de dag.
Maar dit recept, in een kom dus, is echt een fantastisch begin van de dag, en weer even wat anders dan een boterham. Maar net zo snel gemaakt. Als lunch of tussendoortje kan dit trouwens ook perfect. Deze oranje-roze bowl maak je met mango en frambozen uit de diepvries.

 

Alohabowl met granola

voor 2 personen

 

Dit heb je nodig

  • 100 g frambozen, bevroren
  • 150 g mangoblokjes, bevroren
  • 350 ml kokosmelk

topping

  • 4 el granola
  • handje frambozen en/of blauwe bessen

 

Zo maak je het

Pureer het bevroren fruit met de kokosmelk tot het de textuur van zacht softijs heeft. Schep in een kom. Bestrooi met de toppings en serveer meteen.

 

Tip Voor de variatie kun je ook een smoothiebowl maken en voeg je 200 ml extra kokosmelk toe.

 

PS En heb je ook al deze aller-allerlekkerste ijslolly’s eens gemaakt?

 

Recept uit All-day Bowls
van Denise Kortlever