deel 253

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Grap?

 

Tom, dit gaat nergens meer over, het lijkt wel alsof iemand een verlate 1-aprilgrap met me uithaalt. Bizar, het ene contactverzoek na het andere en écht geen stomme kerels! Heb jij mijn nieuwe profiel al bekeken? Zo niet, doe dat alsjeblieft en vertel me wat jij er, als man, van vindt, want ik begrijp dit niet zo goed. Ik bedoel, ik heb eerder mijn entree op de site gemaakt en toen gebeurde dit bepaald niet…

 

Waarom begin ik eigenlijk niet gewoon een relatie met Willem? Leuk (nou ja, wat zwijgzaam), lekker (staat buiten kijf), mooi (lekker belangrijk), intelligent, in de buurt. Hoe is het bij jou met je dossier ‘aparte ervaringen’?

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen