Programma’s die we vrijdag willen zien in plaats van The Voice

Zo, dat was me het weekendje wel, en dat is een behoorlijk understatement. Net als heel Nederland ben ik echt heel benieuwd naar de aflevering van BOOS, die op donderdag uitgezonden wordt.

 

 

Maar wat in ieder geval al vaststaat, is dat het deze vrijdag een The Voice-loze vrijdag wordt. En eerlijk gezegd vraag ik me af of dat programma überhaupt nog terug de buis op zal komen. Maar gaan we The Voice enorm missen? Nee hoor (zeker niet nu we weten hoe het er achter de schermen aan toe ging…), ik heb namelijk heel wat goede en waardige vervangers op een rijtje gezet. RTL, lezen jullie mee? Zet dit vrijdagavond maar op prime time en wij zijn tevree.

 

1. Praatjesmakers

Dit blijft zo’n grappig, leuk en lief feelgood-programma. Knal deze maar lekker in de herhaling, hoor. We kunnen dat wel even gebruiken.

 

2. Te Land, Ter Zee en in de Lucht

Jaaa, dit blijft toch hilarisch? Herhalingen hiervan blijven leuk, maar nog leuker zou het zijn als ze het programma gewoon weer opnieuw zouden gaan maken. Ik geef me bij deze op.

 

3. Fawlty Towers

Blijft hilarisch. Ook al heb ik alle afleveringen al meerdere keren gezien, dit kan ik blijven kijken. En eerlijk: deze show verdient toch gewoon dat prime time plekje?

 

4. And Just Like That

Hóe irritant dat we de reboot van Sex and the City nergens kunnen kijken? Kom op, RTL, dit is een kijkcijferhit.

 

5. Goudkust

Dit was vroeger mijn favoriete soap en ik denk dat het heerlijk cringy is om het weer terug te gaan kijken. Of nee, wacht, ik heb nog een betere…

 

6. Fort Alpha

Dít is natuurlijk de OG als het gaat om Nederlandse dramaseries. Helaas bestaat-ie maar twee seizoenen, maar ik vind het een mooi moment om die weer eens op tv te gaan herhalen.

 

7. De Harry Potter reünie

Waarom is deze niet aan Nederland verkocht? Wat een misser.

 

8. Friends

Wat er ook gebeurt, de eeuwige herhalingen van Friends zijn altijd prima.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer