Prinses Margriet steelt de show

 

Vandaag zijn er nieuwe foto’s geplaatst op de website van het Koninklijk Huis. En ik kon maar aan één dingen denken. 

 

Op de website van het Koninklijk Huis zijn vandaag nieuwe foto’s gezet. Fotograaf Martijn Beekman heeft werkelijk prachtige portretten gemaakt van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Margriet en prof. Mr. Pieter van Vollenhoven.

 

Ik kon maar aan een dingen denken. De Baard is er nog. Ha!

 

Want ik vind die baard geweldig staan bij onze koning. Het geeft hem echt allure en een beetje vader-des-vaderlands-gehalte. Misschien vindt Maxima hem wel gewoonweg hartstikke sexy zo. Daar komen we natuurlijk nooit achter.

 

 

Maxima zelf ziet er zoals gewoonlijk tip top uit. Maar die is zelfs beeldig als ze een jute zak aantrekt. 

 

 

Maar weet je wat ik nou zo leuk vond? De foto van Prinses Margriet. Die spat werkelijk van het scherm. De tante van onze koning heeft nog steeds een bomvolle agenda en is hartstikke druk. Zo is ze nog steeds erevoorzitter voor de Invictus Games, een paralympisch sportevenement voor militairen en veteranen dat in mei in Den Haag wordt gehouden. En ze nog steeds erevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis, waar ze nog steeds heel veel voor doet. Dat houdt haar blijkbaar zo jong. 

 

Ze is net 77 geworden. Moet je voorstellen 77! Dat zou je haar toch nooit geven?!

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit