De Postcode Loterij geeft kaartjes voor het Anne Frank Huis weg

 

Toegegeven: ik zag dit op GeenStijl. Die plaatsten een foto die een twitteraar had gemaakt van een advertentie in de krant.

 

 

De Postcode Loterij nodigt daarin mensen uit voor een culturele activiteit. Het Anne Frank Huis dus. Niks mis mee natuurlijk. Ook zegt de Postcode Loterij dat een bezoek stemt tot nadenken en reflectie. Dat lijkt me wel ja, als je het huis bezoekt waar een joodse familie ondergedoken heeft gezeten voordat ze bijna allemaal vergast werden. Maar de Postcode Loterij wil het allemaal wel een beetje gezellig houden.

 

Dus als je je nu inschrijft voor een bezoek tussen 24 oktober en 15 december 2023 (vooruitplannen is ook een kunst) en dan wel tussen 16.00 en 19.30 uur, dan krijg je er een gratis borrelplank ter waarde van €7,50 bij. Voor de verzamelaars onder ons staat nog dat de actie ook goed te combineren is met voordeelbon 120 om af te sluiten met in vet gedrukte letters: ‘NOG 2000 borrelplanken beschikbaar’.

 

Wow. Ik heb de woorden ‘geen stijl’ zelden passender gevonden dan onder deze advertentie van de Postcode Loterij, geloof ik.

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach