De kat van Taylor Swift is 100 miljoen waard

 

Een heel goede morgen voor jou. Soms lees je van die dingen waarvan je denkt “is dit echt waar?” Ga er maar eens even lekker voor zitten met je ochtendkoffietje, want dit nieuwtje is echt bizar…

 

Ik had vroeger een vriend die zijn kat een ‘walking wallet’ noemde omdat deze exclusieve pers hem een slordige 2500 euro had gekost. Nou, dat is niets vergeleken met Olivia Benson, de kat van Taylor Swift. Al heeft deze poes een magere 1086 volgers op Instagram, toch wordt haar net worth geschat op 100 miljoen. Deze waarde spinde Olivia Benson (vernoemd naar een personage uit Law & Order) bij elkaar door te verschijnen in een Diet Coke-commercial met baasje Taylor, ook was ze te zien in een videoclip van Taylor, Blank Space, is er een reeks emoji’s van Olivia Benson en heeft ze een eigen merchandiselijn zoals oorbellen, T-shirts en stickers met daarop afbeeldingen van de Scottish Fold kat met de typische ‘omgeklapte’ oortjes.

 

Olivia Benson mag dan 100 miljoen waard zijn, Taylor wint deze wedstrijd nog altijd met gemak met haar 275 miljoen. Baas boven baasje, zullen we maar zeggen.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach