Op deze datum komt de volgende Nederlandse Netflix Original online 

 

Ares, de psychologische horror (!)-thriller over een geheim studentengenootschap in Amsterdam is de nieuwe Neerlandse trots op Netflix. En zojuist is de datum waarop we de achtdelige serie kunnen verwachten bekend gemaakt: het wordt vrijdag 17 januari 2020. Kijk, als dat geen gelukkig nieuwjaar wordt. 

 

Duistere demonen
De teaser belooft alvast je-adem-inhoudende taferelen. Wat ook fijn is: Netflix borduurt niet voort op de ongepolijste Ferry en zijn kompanen uit Undercover, maar slaat een compleet andere weg in. Ares blijkt naast een studentengenootschap in Amsterdam een nogal duistere kant te hebben. Beste vrienden Rosa en Jacob ontdekken in de rijke en machtige wereld van Ares nogal wat demonen uit het verleden. En is dit het wel waard om bij de elite te horen? 

 

Knappe cast
In de serie duiken Jade Olieberg (als Rosa) en Tobias Kersloot (als Jacob) op, maar ook Gouden Kalf-winnares Rifka Lodeizen, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard en Hans Kesting zijn onderdeel van de cast. Het decor van de de psychologische thriller is uiteraard Amsterdam. Netflix gaf vanmorgen alvast de teaser vrij, zodat we ons extra kunnen verheugen. Ik zet ‘m in mijn agenda, jij? 

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans