Op de kerstverlanglijst: een mooiere huid

Ik heb het idee dat ik de kerstboom ieder jaar een paar dagen (lees: weken) eerder wil optuigen.

 

 

 

Het is normaal gesproken niet veel soeps rond die tijd, want: kerstkater na kerstkater, stress om cadeaus en ook nog wat overuren maken nét voor het feestgedruis begint. Onder veel dingen kom ik niet uit, maar wat wel lukt? Dit jaar met een rustige en blakende huid in mijn feestjurk verschijnen. En daar hoef ik niet eens uren ergens voor in een stoel te liggen.

 

Hoe ik dat voor elkaar boks? Door Foreo, die het beste van het beste is in gezichtsbehandelingen, maar dan gewoon thuis. Met de gezichtsreiniger masseer en borstel ik een minuut per dag mijn huid, die nog nooit schoner en zachter is geweest dan nu. Ik zie eruit alsof ik net drie weken vakantie achter de rug heb; zelfs de hardste deadlines krijgen dat niet ongedaan gemaakt. Het is alsof je de dag van je gezicht afborstelt en tegelijk de huid triggert om nog meer haar best te doen.

 

Laat ik beginnen met de LUNA 3, de gezichtsreinigingsborstel die je huid reinigt. Mijn poriën hebben de waardeloze eigenschap om te verstoppen, maar met de borstel verwijder je overtollig talg. Zonder overtollig talg en verstopte poriën is er geen ruimte voor oneffenheden, wat pure winst is voor je huid.

 

Bij mij lijkt het alsof de fine lines, zoals mijn lieve vriendin uit Libanon het noemt, net wat zichtbaarder zijn als ik moe ben. Dan is er BEAR to the rescue, die gemaakt is om je gezicht te verstevigen en dus die rimpels te verminderen. Je natuurlijke gezicht wordt eigenlijk een beetje opgetild. Eerlijk: na de zoveelste kerstverplichting ben ik toe aan alles wat me een beetje optilt.

 

De UFO 2 van Foreo is buitenaards lekker als je iets zoekt dat de huid voedt, hydrateert en dat overtollig talg reguleert. Het klinkt als het ideale cadeau voor iemand die moet herstellen van de drukke decembertijd.

 

Oh, en zegt het voort: je profiteert tot 27 (!) november van een verrukkelijke Black Friday-korting van 30% op bijna alle LUNA’S, BEAR’s en UFO’S bij Foreo. Je hebt het niet van mij, maar ik zou er eentje inslaan voor jezelf én een exemplaar aanschaffen om cadeau te geven. Iets met een vooruitziende blik voor de maand december.

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.
 

 

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans