Ooh la la: Netflix komt met erotische thriller

 

Kennen we 365 Days nog? De slechtste thriller ooit, eigenlijk gewoon een verkapte pornofilm, en een gigantische hit op Netflix.

 

 

 

Het was zo’n grote hit dat deel twee en deel drie niet achter konden blijven. Maar goed, die zijn inmiddels uit en dus is er nu een groot gat in het repertoire van Netflix gekomen. Een thriller-, erotiekachtig gat. Nou, goed nieuws: dat gat wordt gevuld. No pun intended.

 

Ik heb het over de Brazilliaanse serie Olhar Indiscreto, die op 1 januari online zal staan. Deze serie gaat over Miranda, een succesvol hacker. Ze heeft een fascinatie voor haar overbuurvrouw Cleo: zij is een high class prostituee, en Miranda geniet daar helemaal van mee aangezien ze haar met de camera in de gaten houdt. Lijkt mij bijzonder vervelend als je daar als overbuurvrouw achter komt, maar nee: als Cleo op vakantie gaat, neemt Miranda haar werk als prostituee over.

 

En dat bevalt haar prima, tot ze in een driehoeksverhouding gewikkeld raakt die levensgevaarlijk blijkt te zijn. Kortom, een tikkeltje spanning (of een poging tot) en heel, heel veel seks. Lekker om zo het nieuwe jaar te beginnen.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer