Onze lievelingswinkels bij Amsterdam The Style Outlets

Dit zijn de zeven winkels waar wij meteen naar binnen rennen, zodra we bij Amsterdam The Style Outlets arriveren.

 

 

Omdat je alles onder één dak vindt, kun je de shoptijd zo efficiënt mogelijk benutten. En laat efficiënt shoppen zonder tijd te verliezen nou precies zijn wat we willen deze decembermaand.

 

1. Sissy-Boy

Tip: parkeer je auto in de Londen-hoek van de parkeergarage, neem daar de trap naar boven en je valt met je neus in de Sissy-Boy. We zijn gék op eigenlijk alles van Sissy. De kleding, de home-afdeling, alle stationary, de kerstballen… Ik nam bij mijn eerste bezoekje een velvet rond kussen, vaasje met pauw en nieuw schrift mee naar huis en ik heb alweer een verlanglijst liggen voor mijn volgende bezoek.

 

2. Hunkemöller

Voor de fijnste broekjes, de lekkerste beha’s, knappe shorts om in te slapen of wat dacht je van de homewear? Bij ons bezoekje aan het winkelwalhalla rende May in één rechte streep bij de Hunk naar binnen. En wij op een holletje erachteraan, uiteraard.

 

3. The Kooples

Toen wij op de openingsdag samen Halfweg onveilig maakten, riepen we simultaan: ‘Ze hebben een The Kooples,’ het merk dat gelijk staat aan die edgy Franse stijl waar we zo van houden. Voor een wollen mantel zoals-ie hoort of juist een shirtje dat rockt of een leren laptophoes die wél sexy is. Bij The Kooples wil je dus even naar binnen.

 

4. DutchHomemade Macarons

Wat je ook doet onder het winkelen, altijd iets meenemen om thuis nog van te snoepen. Bij Amsterdam The Style Outlets hebben ze een winkel vól met macarons. Hier alvast een doosje halen, daarna door naar Starbucks of Anne & Max voor een koffietje to go en op een bankje even een kleine pauze inlassen waarna je er alvast eentje voorproeft. Want: als je iets meeneemt voor thuis, dan moet je wel even weten hoe dat smaakt.

 

5. Le Creuset

Ik heb een zwak voor kookwaar: van snijplanken tot mooie spatels en dus ook goede pannen. Toen ik ter hoogte van Parijs (het outletcenter is opgedeeld in onze favoriete steden) een Le Creuset zag, was mijn leven dus goed. Creuset met korting, wat heb je nog meer nodig, deze kerst?

 

6. Adidas, Nike, New Balance

Excuus voor deze veelvoud, maar ik ben gewoon verzot op alle sportwinkels. New Balance voor nieuwe sneakers, Adidas voor m’n favoriete dry fit shirtjes en Nike voor de leggings en hoodies (en sneakers en en en).

 

7. Sunglass Hut

Geen betere tijd om een nieuwe zonnebril aan te schaffen dan in de winter. De zon staat aan het einde van de dag te laag om nog door je zonneklep in de auto weggenomen te worden en je hebt ‘m maar alvast in huis voor als je ‘m weer de hele dag mag dragen. Vergeef me deze dichtvorm, ik zit nog een beetje in de rijmelarij.

 

Ook handig: op de site en socials van Amsterdam The Style Outlets kun je zien wanneer het rustig en druk is, zodat je een fijn winkeltijdslot kunt kiezen.

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans