Onze gebeden zijn verhoord: Mr. Big keert terug in Sex and the City 

 

Even een trip down memory lane. SATC-fans moesten zich opmaken voor een BIG dissapointment, zo schreef Page Six.

 

 

Daarna was het acteur Chris Noth (aka Mr. Big) zelf die sarcastisch reageerde met ‘Nou, als Page Six dat zegt, dan móet het wel waar zijn,’ gevolgd door een knipoog. Het was precies die knipoog waarmee hij ons hoop gaf.  

 

En jawel hoor, die emoji met dat halfdichte oog was er niet zomaar. Vers van de pers komt daar vandaag eindelijk het nieuws waar menig SATC-fan naar hunkerde: Mr. Big KOMT TERUG en maakt een rentree in de reboot. ‘Ik vind het geweldig om weer met Chris samen te werken aan And Just Like That,’ aldus uitvoerend producent Michael Patrick King in een verklaring. ‘Hoe zouden we ooit een nieuw hoofdstuk van het Sex and the City-verhaal kunnen doen zonder onze Mr. Big?’

 

De enige die we nu nog nodig hebben om dit feest compleet te maken? Right: Samantha. Al kunnen we die hoop na de al die grande catfights https://amayzine.com/nl/2021/alle-ruzies-van-kim-catrall-en-sarah-jessica-parker-op-een-rij/wel vergeten… ‘Samantha maakt geen deel uit van dit verhaal. Maar ze zal altijd een deel van ons zijn. Waar we ook zijn of wat we ook doen,’ zo schreef Sarah Jessica Parker onlangs errug politiek correct op Instagram. Anyhow: Mr. Big is back in town en dat alleen al is reden voor feest. Al ga ik ondertussen wel stuk om kritische reacties van fans: ‘Carrie might’ve forgotten she was left at the NY Public Library altar BUT I HAVE NOT.’ 

 

Even gemist? Nog even alles wat we weten op een rij: 

 

  • De nieuwe Sex and the City-serie gaat ‘And Just Like That’ heten en draait om de levens van 50-plussers Carrie, Miranda en Charlotte. 
  • De reboot  zal de Covid-19-pandemie belichten, maar we weten nog niet helemaal hoe. 
  • De serie zal bestaan uit tien afleveringen van een half uur. 
  • Oh enne, John Corbett (ook bekend als Aidan) zal ook zéker terugkeren en een prominente rol spelen in meerdere afleveringen.  Wacht even, zal híj zich dan herenigen met Carrie? Ik. Wil. Dit. Nu. Weten. 
  • Juicy detail: de ladies vangen allemaal 1 miljoen (!) dollar per aflevering. You do the math. Tien miljoentjes in de pocket voor dit project. (Moet je je vóórstellen what’s going on dat Kim Cattrall not interested is…) 
  • De officiële datum van dit spektakel laat nog even op zich wachten, maar SATC kennende: the world will know wanneer ze ready zijn… ZIN IN! 

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com