Onge­looflijk lief! 

 

Nog op zoek naar een origineel Valentijnsdag­cadeau? Dan moét je dit even lezen. 

 

Nog maar acht dagen en dan is het zo ver. De meest romantische dag van het jaar. En wat hebben we er zin in. Het liefste dat bij mij ooit overkomen is op Valentijnsdag? Op de middelbare school is er door een stiekeme aanbieder een hele doos chocolaatjes en een grote teddybeer in mijn kluisje gedaan. Zonder briefje of iets. Ik ben er nooit achter gekomen wie dit erin heeft gestopt. Dus als deze stiekeme lovebird dit nu leest, ik vond het SUPERlief. Nog bedankt! 

 

Maar nu las ik gister nog iets véééél leukers. Het meest originele cadeau ooit. Je kan nu dus een levensgrote Valentijnskaart opsturen. Van 1 meter 60 hoog! Dat is toch lachen! Ik heb nu alleen zoveel vragen. Hoe worden deze dingen opgestuurd? Zomaar in je brievenbus lijkt me niet. En stel je voor, dan wordt er aangebeld en staat er een lieve man van PostNL met zo’n grote kaart. Wat doe je dan? Past die überhaupt door mijn trappenhuis? Of sterker nog, door de deur? Waar laat je hem in hemelsnaam? Want weggooien kun je niet maken. Plak je hem op je muur? Beetje raar behang wel. Maar ook weer superlief.  

 

Stiekeme aanbieders die dit lezen, ik werk dus op de Pilotenstraat in Amsterdam. Zo’n kaart wil ik best ontvangen. Dus ehmmm… Kijk hier maar even. Mijn kamer kan nog wel wat kleur gebruiken. 

 

 

Door Danique van Leeuwenstijn