On The Verge: deze aanrader staat sinds vandaag op Netflix

 

Oohh Netflix, wat ben ik laatste tijd toch blij met je. Waar de Nederlandse zomer teleurstelt, doe jij dat afgelopen maanden écht niet.

 

 

Oké, het was een beetje komkommertijd, maar dat is overal zo. En toegegeven: je gaf ons er een hoop series en films voor terug. Ik ben vooral enthousiast over wat er gaat komen. Zo wacht ik voor m’n gevoel al eeuwen op dat derde seizoen van Sex Education en dat wachten is bijna over. Maar ook kondigden jullie even aan The Office er volledig op te zetten (waarvoor dank) en staat Friends er ook nog steeds op. Mijn enige aanvraag zou nog zijn om Gossip Girl terug te halen en de reboot er ook op te zetten, want dan ben ik helemaal content.

 

Niet dat ik heel veel tijd over heb trouwens, voor al die nieuwe series, want nu is er dus weer eentje aangekondigd die ik absoluut wil zien maar tijdtechnisch zit ik al redelijk vol met al die nieuwe verslavingen. Maar goed, we gaan proppen. On The Verge heet de nieuwste aanwinst die sinds vandaag online staat. En als je een liefhebber van Virgin River bent (volgens mij is iedereen dat): deze serie is helemaal voor jou. Hij heeft qua feeling ook een klein beetje iets weg van Sweet Magnolias en Firefly Lane, dus dan snap je al een beetje wat je kan verwachten.

 

In On The Verge volgen we vier vriendinnen van middelbare leeftijd die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Dat wil zeggen: een midlifecrisis. Niet meer weten wat je nou wil, kan en moet in het leven. Die vier vriendinnen hebben dezelfde soort problemen, ook al zijn ze alle vier compleet verschillend: een rijke erfgename, een werkloze, een alleenstaande moeder en een chef. Verwacht dus veel struggles rondom werk en natuurlijk de liefde.

 

Anders dan Virgin River is bij On The Verge een wereldstad de locatie: Los Angeles. Maar no worries, het wordt absoluut geen glamour zoals in The Hills. Nou ja, check gewoon de trailer maar even, want dan ben je om. Ik weet het zeker.

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer