Er bestaat een Airbnb voor privé zwembaden

 

Stap 1: bestel die nieuwe bikini. Stap 2: bel je girls op. Stap 3: huur je privévilla met zwembad…

 

Zo simpel kan het leven zijn, jongens. Voor iedereen die toevallig geen zwembad heeft in de achtertuin maar daar wel ontzettend behoefte aan heeft: je kunt zo’n zwembad gewoon een dagje lenen.

 

Ja, er bestaat blijkbaar een soort van Airbnb, maar dan voor privézwembaden. Say whut? Swmply is de naam, een online platform waar je gigantische kasten van huizen met swimmingpool kunt ‘lenen’. Om te chillen met vrienden, je liefde, het gezin of gewoon om keiharde poolparty’s te organiseren. En ja, sommige zwembaden zijn zelfs per uur te huur. Betaal je tussen de 30 à 60 dollar voor. Ja, je hoort al meteen waar het steekt: dollar…

 

Want het ding is wel: het businessconcept is bedacht in Amerika en Swimply moet nog even uitgerold worden in Nederland. In de US en Canada is een zwembadje lenen al booming business, wij lopen alleen nog even achter. Daarom een oproep aan alle slimme investeerders/ondernemers in Nederland: horen jullie dit? Dit is toch een gat in de markt?

 

Wat dachten jullie van al die pareltjes van huizen in Blaricum? Wassenaar? De miljoenenbuurt Overgooi in Almere? (Volgens mij heeft Boef daar net een stulpje van 1,5 miljoen gekocht trouwens, misschien heeft hij nog wel een zwembad te leen). Bloemendaal dan? Aan de grachtengordel dan? Bilthoven? Zeist? Ik kan me voorstellen dat er genoeg zwembaden in Nederland staan die schreeuwen om een beetje verkoeling en gezelligheid. En anders ik wel.

 

Door: Redactie Amayzine.com