Oké, de Lidl verkoopt dus opblaasbare jetski’s en die ga ik nu kopen

 

Boodschappen doe ik eigenlijk nooit bij de Lidl, maar die webshop.

 

 

Die webshop jongens, die is toch geniaal? Een mini Vespa, ik bedoel: hóe vet zijn die? En ik vind 149 euro voor een lichtblauwe, donkergrijze of rode mini Vespa echt niet veel geld. Maar daar staat de Lidl natuurlijk ook wel een beetje om bekend, dat het er lekker betaalbaar is.

 

Vergeet die Vespa en bedenk maar dat het ooit beter weer moet gaan worden (kan toch niet anders?), denk je maar even in dat je binnen no time in het water ligt. Met een jetski. Want die verkopen ze nu bij de Lidl. HOE LEUK. Van Yamaha, dus lekker merkje ook wel. En last but very not least: hij is opblaasbaar. Oké oké, er staat bij dat het een kinderjetski is maar er staat ook bij: vanaf acht jaar. En daar reken ik mezelf onder.

 

Ja, het lijkt me wel dat wij hier allemaal op passen, toch? Hij is oplaadbaar en met een volle accu kan-ie tot een uur mee. Ik. Móet. Deze. Hebben. Echt, het is een kwestie van tijd voor ik die hele Lidl-webshop leegkoop. Allemaal cadeautjes voor mezelf. Heb jij ook wel verdiend, na het doorstaan van deze gigantische regenval waar maar geen einde aan lijkt te komen.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer