Oh yes: Martien Meiland gaat presenteren

 

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de avonturen van de Meilandjes (en vooral van Martien): ik heb goed nieuws voor je.

 

 

Natuurlijk zijn ze niet gek, daar bij Talpa. Deze ontzettend leuke man moest als de sodemieter een eigen programma krijgen en tadaaa: u wenst, Talpa serveert. Martien gaat het nieuwe SBS-programma Cash or Trash presenteren, zo meldt Weekend. Klinkt als een titel die normaal gesproken richting Gordon geschoven zou worden, maar die heeft even andere dingen aan z’n hoofd. ‘Ik heb eerlijk gezegd alweer veel te veel verteld. Ik weet namelijk niet eens of al bekend mocht worden dat ik het ging presenteren,’ aldus Martien. Och, wat éééénig. Ik kan nu al niet wachten. Is het al half twaalf? WIJNEN, wijnen, wijnen!!!

Door: Redactie Amayzine.com