Oh lala. En dan ook nog eens die fantastische wellness!

 

Want deze B&B in het Brabantse land heeft dus niet alleen maar hele fijne gastenkamers.

 

Hoogeloon om te beginnen, ligt midden in de natuur van de Brabantse Kempen op zo’n twintig minuten van Eindhoven. Gasterij Landschot vervolgens ligt aan de rand van natuurreservaat De Landschotse Heide, in de directe nabijheid van de natuurgebieden De Grijze Steen, De Utrecht, Neterselse Heide en De Cartierheide. Genoeg te doen en te beleven hier dus. Maar of je daar tijd voor hebt valt nog maar te bezien.

 

 

Want behalve vier tweepersoons B&B-kamers – alle vier helemaal ‘zen’ en met uitzicht op de prachtige omgeving en het bos waar het wild zich regelmatig laat zien – heeft Gasterij Landschot ook een natuurspa. Dat is een kleinschalig wellnessconcept waarbij je heerlijk kunt ontspannen door te genieten van verschillende bijzondere behandelingen. Met als kers op de taart ook nog eens een heerlijke maaltijd toe. Welke behandeling je ondergaat hangt af van je wensen. Want je wellnessprogramma wordt helemaal voor jou precies op maat samengesteld.

 

 

 

Hoewel het bij Gasterij Landschot het hele jaar door feest is, is het er op zomerse dagen nóg fijner toeven. Want dan kan de zwemvijver worden gebruikt en staan de buitenterrassen uit, waar dan ook het ontbijt met typisch Kempische streekgerechten wordt geserveerd.

 

Wat je kunt winnen? Eén heerlijke overnachting inclusief ontbijt voor z’n tweeën. Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Gasterij Landschot, telefoon +31 497 682133.

 

 

 

 

WINNEN?

Lijkt het je wat om hier een nacht gratis te gaan genieten met z’n tweetjes? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl
De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans