Zien: de trailer van Oei, ik groei!

 

Die naam komt je vast bekend voor en dat is niet zo gek ook, want de film is geïnspireerd door de al dertig jaar wereldwijde bestseller: Oei, ik groei!

 

 

 

Het boek der boeken (of app) is echt een musthave voor alle jonge gezinnen, geloof mij maar. Hij bestaat maar liefst uit 500 pagina’s en je kan er álles in vinden over iedere sprong aka periode van ontwikkeling die je kind de eerste twintig maanden meemaakt. Over die sprongen gesproken: hier had ik tot een aantal jaar geleden nog nooit van gehoord, maar als baby mommy is een sprong écht een ding.

 

In de film volg je drie verschillende stellen die allemaal op hun eigen manier omgaan met het ouderschap, de sprongetjes en alles wat daarbij komt kijken. In de trailer zie je al snel dat het niet altijd even makkelijk is om alle ballen hoog te houden, hoe om te gaan met slaaptekort, alle dagelijkse struggles, maar natuurlijk ook de allermooiste en bijzondere momenten. De makers van Fuck de liefde en Just say yes zijn uitgerekend op vrijdag 9 juni en ik gok dat de Netflix-baby niet veel later geboren gaat worden. Ik zit die avond in ieder geval op de bank met een bak zoete popcorn, want ik kan niet wachten op deze heerlijke Nederlandse film die waarschijnlijk mijn leven op dit moment weerspiegelt. Zin in!

 

Beeld: Netflix

Door: Redactie Amayzine.com