Nooit gedacht dat ik nog eens een konijn zou willen

 

Maar deze… zeker weten dat er meer mensen verliefd op worden. Heb jij trouwens ooit zo’n chic konijn gezien?

 

 

 

Nicolai Carels, de ontwerper van Le Lapin, (zoals dit chique konijn officieel heet): ‘In 1990 won mijn fluitketelontwerp Le Lapin de Nederlandse Hema ontwerpwedstrijd. Een jaar later werd het ontwerp geproduceerd en jarenlang succesvol verkocht. Met de opkomst van elektrische waterkokers raakten fluitketels echter uit de gratie en verdween ook Le Lapin uit de schappen van de winkels. Vanaf dat moment kreeg ik regelmatig reacties van enthousiaste Le Lapin-‘fans’ met de vraag wanneer en waar ze een nieuw exemplaar konden kopen. En waarom er geen elektrische variant te koop was. Ik besloot aan deze wens tegemoet te komen. Gebaseerd op het originele ontwerp ontwikkelde ik een elektrische Le Lapin waterkoker die ik in eigen beheer en onder de merknaam Le Lapin Kitchenware produceer.’

 

 

 

 

Ik zie het helemaal voor me, een ontwerper die zit te tekenen en ineens ontdekt dat een van z’n ontwerpen op een konijntje lijkt. Geen idee of het zo gegaan is, maar het deed me denken aan Picasso, die op het idee kwam om van twee Citroën-autootjes (beter bekend als de eend) een chimpansee te maken, door ze tegen elkaar te plakken. 

 

Maar geef toe, met een klein beetje verbeelding is het net of ie een konijntje vasthoudt.

 

Dat kopje thee wordt dus thee-op-chic met zo’n pracht-design in je keuken. Hebben? Of op je verlanglijst? Nicolai heeft me voor iedereen die Le Lapin wil, een kortings-couponcode van tien euro gegeven. Je vult gewoon FRANSKA-LAPIN01 in als je de waterkoker bij Le Lapin Kitchenware bestelt. Voor het gemak even de link naar de website: LINK. De verzending is nog tot 1 januari gratis.

 

 

En dan komt nu het konijn uit de hoge hoed

 

 

Natuurlijk heb ik er ook eentje los weten te troggelen om te verloten. Dus… zet ‘m op en reageer even op Facebook bij dit bericht, dan maak je kans. Of je de gelukkige bent, dat zie je daar volgende week. Niet gewonnen en toch graag zo’n mooi konijn in je keuken? Vergeet dan dus de kortingscode niet door te geven aan Sinterklaas.

 

Heel veel succes! En geniet van elke zonnestraal die je ziet. Zeldzaam inderdaad, maar daarom juist extra mooi.

 

Liefs van Franska

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska