Neflixtip: Who Is Erin Carter?

 

Net als bijna iedereen hou ik van een serie of film met een onverwachte plottwist op het eind, al heb ik ze negen van de tien keer vooraf precies nul keer door.

 

 

 

Ja, ik ben redelijk makkelijk te verrassen als het gaat om twists and turns, maar deze serie spant wel weer even de kroon van de afgelopen tijd. Het hele internet is dan ook in rep en roer: de plottwist aan het einde van Who Is Erin Carter?, die nu op Netflix staat, is écht heel goed.

 

Who Is Erin Carter? is een spannende miniserie die gaat om, de naam zegt het al, Erin Carter. Zij is een Britse expat die les geeft in Barcelona en daar woont, en ze heeft een zeer mysterieus verleden. Erin wordt getuige van een gewapende overval in een supermarkt en wanneer ze de overvaller wel héél vakkundig weet te overmeesteren, lijkt dat mysterieuze verleden iets te openbaar te worden.

 

Ik hou dit zelf bewust ook mysterieus overigens, want bij zo’n thriller als Who Is Erin Carter? wil je eigenlijk zo min mogelijk weten voor je eraan begint om niets voor jezelf te verpesten. Ik kan je wel vertellen dat-ie oprecht spannend is en je ‘m aan één stuk door wil kijken. Ideaal voor de regenachtige dagen die eraan zitten te komen, en als je houdt van wat spanning en onverwachte wendingen, is dit eentje waar je héél blij mee gaat zijn.

 

En mocht je nog twijfelen, check dan de trailer maar. Wedden dat je dan zo om bent?

 

 

Beeld: Netflix

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer