Netflix lanceert eerste beelden van nieuwe film met Scarlett Johansson

 

Streamingdiensten zijn er allang niet meer alleen voor slechte romantische komedies (al produceren ze die ook nog wel regelmatig). Het zal niet lang meer duren voordat de eerste Netflix-film een Oscar wint.

 

Nou, de elite van de Oscar-winnaars en nominaties beginnen dat geloof ik ook een beetje in te zien, want de cast van nieuwe film Marriage Story is niet mis. Te beginnen met de regisseur: Noah Baumbach (Frances Ha). Hij heeft de Oscar helaas niet gewonnen, maar was wél genomineerd.

 

Maar dan de cast. In de hoofdrollen Scarlett Johansson en Adam Driver. Persoonlijk vind ik dat Scarlett Johansson inmiddels wel een Oscar verdient, of in ieder geval een nominatie. En die kans zit er best in met deze film. Marriage Story ging namelijk al in première op het Venice Film Festival en werd behóórlijk goed ontvangen. Zo goed dat er dus al druk wordt gespeculeerd over eventuele Oscar nominaties. We hebben de film natuurlijk nog niet gezien, maar de verwachtingen zijn wel direct best hoog.

 

Wel zo fijn dat nu ook zojuist de trailer is uitgekomen, want dan kunnen we er een beetje een beeld bij scheppen. Eerste indruk? Enthousiast. Ik denk wel dat het hier en daar een tranentrekkertje wordt, maar dat is helemaal prima natuurlijk. Scarlett Johansson en Adam Driver spelen een getrouwd stel dat besluit om te scheiden. Scheiden is nooit fijn, maar omdat ze allebei oprecht leuke personen zijn in de film is het bijna onmogelijk een kant te kiezen. Dat is toch een stuk makkelijker als die ene leuke vent ein-de-lijk van z’n verschrikkelijke vrouw verlost raakt. Nee, uit de trailer wordt meteen duidelijk dat er in deze situatie alleen maar verliezers zijn.

 

Helemaal omdat er ook een kind bij betrokken is. Niet een heel lichtvoetige film dus, maar de trailer heeft mij wel heel benieuwd gemaakt. Je kunt ‘m zelf hieronder zien. De film wordt op 6 december uitgebracht. Dat duurt nog even, dus hopelijk komt er voor die tijd nog een tweede trailer. Ik. Wil. Hem. Zien. Ik vind Scarlett Johansson fantastisch en ooooh Adam Driver. Wat een mooie man. 

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com