Netflix kondigt 3 (!) kerstfilms aan

 

Heel eerlijk: met kerstmis heb ik zelf niet zo heel veel. Vroeger was ik altijd zenuwachtiger voor Sinterklaas, ik gok dat dat was omdat ik met dat feest meer cadeaus kreeg. 

 

 

 

En natuurlijk, het is gezellig en er is veel eten, maar stiekem kijk ik er nog het meeste naar uit om op de bank alle foute kerstfilms te kijken. En laat het maar aan Netflix over om voor die foute kerstfilms te zorgen, want er zijn maar liefst drie nieuwe aangekondigd.

 

Dat ze fout zijn is natuurlijk al een gegeven. Herinneren we ons The Knight Before Christmas nog? Met Vanessa Hudgens, die ook de hoofdrol speelde in The Princess Switch, die in precies dezelfde categorie valt.

 

Welke in precies die categorie valt, is numero drie van The Princess Switch. Serieus, als je dacht dat dit verhaal niet nog meer uitgemolken kon worden: think again. Heel benieuwd wat ze er nou weer van gemaakt hebben, maar het zal sowieso smullen worden.

 
Nummer twee is Single All The Way met onder anderen Jennifer Coolidge. Peter overtuigt zijn beste vriend Nick ervan om tijdens kerst zijn vriendje te spelen, zodat zijn familie ophoudt met zeuren. Juist, à la The Holidate. Peters moeder heeft echter andere plannen en regelt een blind date voor haar zoon met een knappe personal trainer. En dan wordt het drama.

 

Numero drie is A Castle For Christmas met Brooke Shields, die afreist naar Schotland in de hoop een klein kasteel te kopen. De eigenaar van het kasteel dat ze op oog heeft is daar alleen niet zo happig op, want hij vindt het maar niets om zijn kasteel te verkopen aan iemand die niet uit de buurt komt. In hun overleg over deze koop hebben ze in het begin veel ruzie, maar uiteindelijk worden ze verliefd. Dat gok ik trouwens, maar er is statistisch gezien 0,0 procent kans dat ik het fout heb.

 

Nog éventjes geduld, want de eerste film wordt half november gedropt. Maar dat is nog maar een maandje. ZIN IN.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Netflix Film (@netflixfilm)

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer