Nespresso verkoopt nu ook Pumpkin Spice cups

nespresso pumpkin spice cups

 

Om eerlijk te zijn snapte ik lange tijd de hype niet rondom de Pumpkin Spice koffies, omdat ik bij de Starbucks altijd steevast de mierzoete, maar heerlijke chai latte bestelde.

 

 

 

Ook in de herfst dus, en daarnaast waren de Pumpkin Spice Lattes negen van de tien keer uitverkocht bij elk Starbucks-filiaal waar ik kwam. Dus zo kwam het dat ik pas dit jaar voor het eerst eentje in mijn handen had, en jawel: I jumped on the bandwagon. Pumpkin Spice Lattes zijn heerlijk. Maar ook kneiterduur, als je er je hobby van maakt.

 

Dus ben ik op zoek gegaan en kijk eens wat ik heb gevonden. Nespresso heeft gewoon Pumpkin Spice cups voor in je apparaat thuis. Bril-jant. Deze heb ik natuurlijk gelijk besteld en ik kan niet wáchten tot ze binnenkomen. Natuurlijk ga ik, zo basic als ik ben, er een goede latte van maken met havermelk — of misschien ga ik ‘m zelfs wel iced maken?

 

pumpkin spice latte cups Nespresso

Pumpkin Spice Cups, Nespresso

 

 

Jep, dit gaat nog beter dan Starbucks worden. Ik vóel het aan alles. Hoe lekker hij daar ook is; ze zijn wel echt mier- en mierzoet. Plus: deze kan ik gewoon thuis maken. Ik hoef de deur helemaal niet meer uit. En ik heb gelijk flink ingeslagen, dus uitverkocht raken ze bij mij thuis ook niet snel.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer