My oh my,  die is van mij

 

Zoals je weet heb ik een tassentic. Nu heb ik weer een heel goede reden verzonnen om een nieuwe te kopen.

 

Voor mijn werk natuurlijk. Want je wil niet weten wat ik allemaal naar de redactie meesleep om dagelijks mijn stukkies te kunnen tikken.

 

Uiteraard mijn laptop. Maar ik ben nogal van de ouwe stempel en tik het liefst op een los toetsenbord. Verder heb ik ook nog een losse muis, want pielen met zo’n vierkantje, het touchpad, vind ik niet te doen. Dan heb ik nog een extra leesbrilletje bij me, want ik vergeet de mijne nogal eens. Opladers, oortjes en een agenda voor alle ideeën die we hier op de redactie met elkaar verzamelen.

 

Je begrijpt me al… dat past niet in een gewone handtas. Gelukkig maar. Want ik had dus weer een heel goede reden om een nieuwe tas uit te zoeken bij Duifhuizen. En dat was een makkie want ik was op slag verliefd op deze schoonheid van het Nederlandse fairtrade merk MYOMY.

 

De tas komt uit de serie My Paper Bag en dat is er eentje met een goed verhaal. Geïnspireerd op de zak met het bekende kartelrandje werd deze ontworpen als duurzaam alternatief voor de papieren variant. Gemaakt van leer dat in gecertificeerde looierijen wordt verwerkt. Een tas met een missie dus.

 

 

Deze mooierd heb ik meteen tot lievelingstas gebombardeerd. Ik kan er zoveel in meenemen en hij is niet stuk te krijgen. Hij wordt er zelfs alleen maar mooier van als je ‘m gebruikt.

 

Deze liefde is dus een blijvertje, dat snap je.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit