Morgen vertrek ik naar de USA

 

 

Eerst even via New York, om van de jetlag te bekomen en even te checken of het nog steeds zo’n fijne stad is. Ja. Iemand moet het doen.

 

Daarna door naar Oxford Mississippi, waar ik mijn verhaal over Franska.nl op de universiteit mag houden. Ik had het er laatst al over. Lees hier maar. Heel veel dank aan iedereen die me fantastische hulp heeft geboden met complete evaluaties en loftuitingen over Franska.nl. Kon ik niet alleen heel goed gebruiken in m’n verhaal, ik werd er ook nog eens heel vrolijk van en ik heb er meteen de redactie blij mee gemaakt.

 

Nu de vraag of je een beetje op wilt letten dat alles hier goed gaat. Dat er wel echt op vrijdag een nieuwe tekening komt, dat er bewegende plaatjes langs gaan, dat er op zaterdag een nieuwe playlist komt. Nee hoor, grapje. Dat doen ze echt wel hier op de redactie. Die weten van geen ophouden.

 

O ja, of je iets voor me wilt doen?

 

Ik wilde je vragen al je vriendinnen ook even naar Franska.nl te sturen. Want het schijnt dat er nog best vrouwen rondlopen die niet eens weten dat dit bestaat. Zonde toch? En vraag ze misschien meteen even, als ze het leuk vinden, of ze de Franska.nl-pagina op Facebook willen liken. Zou leuk zijn als niet alleen ík overzee een feestje zit te vieren, maar er op de redactie in de tussentijd ook iets feestelijks gebeurt.

 

Heel veel dank vast!

 

 

Door Franska

Beeld: GettyImages Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

 Sfeerbeeld: Mamietitine