Wil je me helpen?

 

 

Spannend! Ik ben uitgenodigd om in de USA op de universiteit van Oxford in Mississippi een verhaal te houden over franska.nl. Weet ik best veel over te vertellen natuurlijk. Maar als je er de hele dag druk mee bezig bent, zie je ook nog weleens wat dingen over het hoofd. Vandaar de vraag: zou je me willen helpen?

 

De professor heeft mijn presentatie de naam: ‘Life in digital’ gegeven. Ik vind het oké, had zelf toch nog geen naam bedacht. Maar het roept wel vragen op. Die wil ik ook even aan jou stellen:

 

– Wat is er leuk aan digitaal/online zijn?

– Wat is er niet leuk?

– En de hamvraag: wat is er leuk aan franska.nl?

 

Niet leuk mag je ook zeggen natuurlijk, al weet ik niet of ik dat zelf ga staan oplepelen, haha.

 

Bij voorbaat heel veel dank voor je hulp. Ik laat weten hoe het gegaan is.

 

Liefs!

 

 

  Door Franska

Beeld: GettyImages Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.