Mooiere en vollere wenkbrauwen in een paar seconden

 

Elke week vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week over het geheim van mooi donkere en volle wenkbrauwen. 

 

Wenkbrauwen zijn superbelangrijk in je gezicht. Vraag een willekeurige visagiste en die zal direct aangeven dat als je maar 1 make-upattribuut mag gebruiken dat altijd een wenkbrauwpotlood zal zijn. Een mooie wenkbrauw is dus belangrijker dan rode lippen.

Als je ouder wordt, verkleuren je wenkbrauwen eigenlijk net als je haar: de haren in je wenkbrauwen worden grijzer – of eigenlijk kleurlozer. Daarnaast gaat ook de vorm van de wenkbrauwen verloren, omdat de haren een beetje in het wilde weg gaan groeien. Vergelijk de wenkbrauwen van een twintigjarige maar eens met een tachtigjarige. Dus wat te doen? 

 

Weten hoe je snel mooie en vollere wenkbrauwen krijgt? Kijk nu! 

 

 

Voor deze vlog heb ik gebruikt:

1. Een wenkbrauwpotlood met tattoo effect, waarbij je zowel een softe als een intense kleur kunt creëren, Collistar Collezione Caffè Tattoo Effect Eyebrows € 16,50

 

2. Een hoge pigmentatie poeder met natuurlijke vezelstoffen zodat de kleur lang behouden blijft, Divaderme Brow Extender Ash Blond € 36

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel -en zeker ook wat niet- werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.