Moederdag is ook een Windag

 

Sjiek de friemel, dacht ik toen ik dit zag. Zo wil ik ook wel een beschuitje eten.

 

De afgelopen weken sliep ik eindelijk weer als een roos. Dat kwam door mijn nieuwe beddengoed en nachtkleding van Essenza. Want nu ik in een nachthemd en onder een dekbedhoes van dit fijne merk lag, was er geen opvlieger meer te bekennen in Huize Smit. Dat komt natuurlijk door de heerlijk soepele materialen die ze voor hun collecties gebruiken.

 

Maar ik zat nog wel iedere ochtend in een oude versleten badjas aan mijn beschuitje en dat kon wel een tikkie leuker. Dus neusde ik weer rond op de website van Essenza en daar vond ik deze prachtige kimono.

 

Moederdag is ook een Windag

 

Mooi hè?! Deze mooie kamerjas is bezaaid met een zee aan kleurige bloemen, en draagt heel licht. Gemaakt van 100% ademend en glanzend katoensatijn. De stof voelt zo zacht en glad aan dat je hem wel de hele dag zou willen dragen. En waarom ook niet? Het is Moederdag en ik hoef niets te doen.

 

Ik zat dus beeldig in mijn chique kimono aan een uitgebreid ontbijt. En omdat ik vind dat alle stief-, lief-, loeder-, schoon-, groot-, bonus-, wens- en gewone moeders vandaag wat moois verdienen maak ook jij vandaag kans op deze luxueuze kimono.

 

Ik mag er drie weggeven. Lijkt het je wat? Laat dan onder dit bericht op Facebook je reactie achter. Een mailtje mag ook naar winnen@franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit